Web Analytics Made Easy - Statcounter

اراک - ایرنا - مدیرعامل بانک خون بند ناف رویان گفت: زمینه صدور دانش ذخیره سازی سلول های بنیادی خون بند ناف برای خارج از کشور فراهم و حدود 85 هزار نمونه خون بند ناف در بانک خون کشور ذخیره شده است.

مرتضی ضرابی شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: دانش ذخیره سازی سلول های بنیادی در کشور به صورت کامل بومی بوده و درخواست هایی از کشورهای مختلف از جمله عمان، لبنان، آذربایجان، تاجیکستان و عراق برای صدور این فناوری به آنها ارایه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: هم اینک دفتر بانک خون بند ناف در استان اربیل اقلیم کردستان عراق توسط ایران راه اندازی و نمونه های بند خون این مرکز برای ذخیره سازی به کشور ارسال می شود.
مدیرعامل بانک خون بند ناف رویان افزود: در مدت سه سال اخیر 20 پیوند سلول های بنیادی از خون بندناف در کشور انجام شده که 75 درصد آن ها موفقیت آمیز بوده است.
ضرابی پیش بینی کرد: ذخیره سازی نمونه های خون بند ناف در بانک خون کشور تا پایان سال جاری به بیش از 90 هزار نمونه افزایش یابد.
وی ادامه داد: سال آینده با افزایش 100 هزار خون بند ناف در بانک خون کشور، این بانک به باشگاه بانک های خون با بیش از 100 هزار نمونه می پیوندد.
مدیرعامل بانک خون بند ناف رویان با یادآوری ذخیره سازی نمونه های خون بند ناف به صورت خصوصی و عمومی در کشور افزود: هم اینک تعداد بانک خون های عمومی کمتر از بانک های خصوصی است و افزایش بانک های عمومی به حمایت دولت و مراکز خیریه نیاز دارد.
ضرابی خاطر نشان کرد: امکان درمان 70 تا 80 نوع بیماری به وسیله سلول های بنیادی وجود دارد که به دلیل ذخیره سازی سلول های خون ساز در خون بند ناف تنها درمان بیماری های خونی از جمله تالاسمی ها با سلول های بنیادی خون بند ناف امکان پذیر است.
وی ادامه داد: ذخیره سازی خون بند ناف به همه خانواده ها به خصوص خانواده هایی سابقه بیماری های خونی در آنان وجود دارد، توصیه می شود.
مدیر مرکز فوق تخصصی درمان و تحقیقات ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: این مرکز جزء نخستین مراکز ذخیره سازی خون بند ناف در سطح کشور به شمار می رود و تاکنون 2 هزار نمونه خون بند ناف در این مرکز ذخیره سازی شده است.
دکتر علی اصغر غفاری زاده افزود: ذخیره سازی خون بند ناف نسبت به موالید در استان مرکزی حدود یک دهم درصد است و نسبت به میانگین یک و پنج دهم درصدی در سطح کشور، پایین است.
وی ادامه داد: مرکز فوق تخصصی ناباروری استان مرکزی از سال 93 فعالیت خود را در استان آغاز و هم اینک ماهانه 40 تا 50 عمل جراحی مرتبط با استحصال تخمک در این مرکز انجام می شود.
مدیر مرکز فوق تخصصی درمان و تحقیقات ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی افزود: سال گذشته 800 مورد عمل جراحی مکمل ناباروری در این مرکز انجام شد که میانگین موفقیت های حاصل شده، مرکز را جزء مراکز پیشرو در این حوزه قرار داده است.
غفاری زاده ایجاد آزمایشگاه تشخیص طبی و مکمل عمل های ناباروری در استان مرکزی، ارتقا مرکز فوق تخصصی درمان و تحقیقات ناباروری جهاد دانشگاهی استان به مرکز جراحی های محدود را از برنامه های دیگر عنوان کرد.
مدیر مرکز فوق تخصصی درمان و تحقیقات ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: بهره گیری از سلول درمانی در بیماری های پوستی، ارتوپدی و قلبی از دیگر برنامه های این مرکز است.
رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: جهاد دانشگاهی این استان نخستین جهاد دانشگاهی ایجاد مرکز بند خون ناف در کشور به شمار می رود.
سیدجعفر نظام دوست افزود: آغاز عملیات اجرای مرکز درمان ناباروری با همکاری پژوهشکده رویان از سال 89 در استان مرکزی آغاز و از سال 93 راه اندازی شد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه میانگین ناباروری در استان مرکزی بیشتر از میانگین کشوری است ایجاد این مرکز یکی از نیازهای ضروری استان بود.
مدیرعامل بانک خون بند ناف رویان در سفر یک روزه به استان مرکزی از مرکز تحقیقات درمان ناباروری اراک نیز بازدید کرد.
1955/3075/خبرنگار:مهدی عظیمی *** انتشاردهنده: حسین مهدی زاده

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۲۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره‌سازی ۳ میلیارد قطعه لارو میگو در استخر‌های پرورشی

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، استان بوشهر در تولید میگوی پرورشی رتبه اول کشور را دارد و پرورش دهندگان از ابتدای اردیبهشت ذخیره‌سازی لارو‌ها را در استخر‌های پرورشی آغاز کرده‌اند.

مدیر کل شیلات استان بوشهر در حاشیه بازدید از عملیات ذخیره‌سازی لارو میگو در یکی از مراکز پرورشی جزیره شیف در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، گفت: امسال لارو یا همان نوزاد میگو در ۷ هزار و ۴۸۹ هکتار مزرعه ساحلی در سواحل استان ذخیره‌سازی می‌شود.

عقیل امینی افزود: امسال نسبت‌به سال گذشته ۱۳۰۰ هکتار افزایش سطح داریم که پیش‌بینی می‌شود ۳۳ هزار تن میگوی پرورشی تولید شود.

وی با بیان این‌که در مجموع ۳ میلیارد قطعه لارو در استخر‌های پرورشی ذخیره‌سازی می‌شود، افزود: این میزان لارو در ۲۱ کارگاه تکثیر تولید می‌شود.

مدیر کل شیلات استان بوشهر گفت: پرورش دهندگان میگو تا پایان تیر ذخیره‌سازی لارو‌ها را انجام می‌دهند و بعد از دوره‌ای ۱۲۰ روزه کار برداشت را آغاز می‌کنند.

وی با اشاره به اهمیت سلامت لاروها، گفت: لارو‌های تولیدی از زمان خروج از کارگاه تکثیر تا رسیدن به مزارع، تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی قرار می‌گیرند.

امینی یادآور شد: در زمان حاضر ۱۳ مرکز فعال پروش میگو در استان بوشهر وجود دارد که بیشترشان در شهرستان بوشهر واقع شده‌اند.

دهاز مسئول اداره توسعه میگوی شیلات استان بوشهر هم گفت: پرورش دهندگان برای جلوگیری از بیماری باید اقداماتی از قبیل تراکم کم ذخیره‌سازی در استخر‌ها و پوشش‌دارکردن استخر‌ها را انجام دهند.

سال گذشته از ۶ هزار و ۲۰۰ هکتار مزرعه پرورشی در استان بوشهر حدود ۲۴ هزار تن میگو برداشت شد.

دیگر خبرها

  • گاز نیم بها تا۵سال برای صنایع متقاضی ذخیره‌سازی روزمینی گاز
  • ایران جزو ۱۰ کشور صادرکننده سند الکترونیکی است
  • ۹۹.۵ درصد اراضی ملی کشور دارای سند است
  • ذخیره‌سازی ۳ میلیارد قطعه لارو میگو در استخر‌های پرورشی
  • معدن بعد از نفت دومین زمینه ثروت آفرینی برای کشور است
  • آشنایی با پزشکی ترمیمی
  • دهه «رکود، عبرت، تجربه»/خسارت ۱دهه توقف ذخیره‌سازی گاز ایران
  • صدور مجوز تأسیس و فعالیت مرکز تجاری ج. ا. ایران در نروژ
  • روایت تسنیم از اشتیاق معلم نمونه کشور برای تعلیم و تربیت
  • کسب رتبه ۱۳ تولید علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان